ΜΑΧΗ «μνηστήρων» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

ΜΕΤΑ την αιφνίδια παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ, παραίτηση που σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να παραιτήθηκε για λόγους “ευθιξίας” μετά την αποτυχία του σχεδίου «αριστερής παρένθεσης» που εκπονήθηκε από τον ίδιο και το περιβάλλον του. 

Το ενδεχόμενο ο Αντ. Σαμαράς να ακολούθησε την “προτροπή” της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία φέρεται να ζήτησε από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ  να παραιτηθεί μετά το “ΟΧΙ” δεν επιβεβαιώνεται, χωρίς να διαψεύδεται βέβαια και το τηλεφώνημα της κας Μπακογιάννη στο Αντ. Σαμαρά.

Ως υποψήφιοι ένοικοι των γραφείων της Συγγρού φέρονται οι Πέτρος Τατούλης, Μάκης Βορίδης, Κώστας Μπακογιάννης και Άδωνις Γεωργιάδης, αν και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξετάζει και αυτός το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στην "κούρσα" διαδοχής.
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη, προφανώς και δεν θα συμμετάσχει στην κούρσα της διαδοχής μιας και προωθείτε ο νεότερος “γόνος” της οικογένειας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη, o Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Βέβαια η διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου στη ΝΔ θα αρχίσει μετά από ένα έντονο εσωκομματικό διάλογο για το “χαρακτήρα” του κόμματος και το “που το πάει” η παράταξη, σύμφωνα με μεγαλοστέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
sg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου