Τεταμένη η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ! - Πάνος Καμμένος: «Εγώ θα στηρίξω την συμφωνία για να μην διαλυθεί η χώρα»

Οριακό είναι το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τέσσερις βουλευτές να δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν την συμφωνία. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ μέχρι αργά το απόγευμα σε ηλεκτρισμένο κλίμα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, η οποία διεκόπη νωρίτερα, με τον Πάνο Καμμένο να συναντάται με τον πρωθυπουργό.

Στελέχη του κόμματος είπαν ότι υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και το εν γένει κλίμα είναι ανάλογο της ιστορικότητας των στιγμών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφοροποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ: Ξουλίδου, Χαϊκάλης, Μαυραγάνης και Κάτανας.

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο εισηγητής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος διαβεβαίωσε ότι "και οι 13 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση" 

Πάνος Καμμένος: «Εγώ θα στηρίξω την συμφωνία για να μην διαλυθεί η χώρα»

Πάντως, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε ότι δεν θα επιβάλει κομματική πειθαρχία και πως οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ωστόσο επισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών και πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ιδιαίτερα φορτισμένο ύφους τους είπε «δεν σας λέω τι να κάνετε. Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε κατά συνείδηση. Σας λεω όμως ότι εγώ θα στηρίξω την συμφωνία γιατί δεν μπορώ να αφήσω την χώρα να διαλυθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου