Λαφαζάνης: «Θα συνεργαστούμε με τη Ζωή στις εκλογές» - Και ο «Νέος Αγωνιστής» με την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλιυ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. "Νέος Αγωνιστής"

Την συμπόρευση της με τον Παν. Λαφαζάνη επιβεβαίωσε η πρόεδρος της απερχόμενης Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλιυ, η «Πρωτοβουλία Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής» συμπαρατάσσεται με την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.


ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λέγοντας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα vimapress.gr, πως θα συμπορευτούν στις εκλογές, χωρίς να διευκρινίσει αν η τέως πρόεδρος της Βουλής θα ιδρύσει κόμμα.

«Βεβαίως θα συνεργαστούμε και θα συμπορευθούμε στις εκλογές με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό είναι σίγουρο», τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του Star και προσέθεσε πως «η μορφή που θα πάρει αυτή η συμπόρευση θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάτι πιο συγκεκριμένο».

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που έχει δεχθεί η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «ως πρόεδρος της Βουλής κινήθηκε με θεσμικό τρόπο».

« Όλες οι κινήσεις της ήταν με βάση τον Κανονισμό και το Σύνταγμα. Αλλά φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί το Σύνταγμα. Τους ενοχλεί και ο Κανονισμός της Βουλής», κατέληξε

 Και ο "Νέος Αγωνιστής" στην ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


Ο Π. Λαφαζάνης με την αντιπροσωπεία του "Νέου Αγωνιστή"
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «Πρωτοβουλίας Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής» είχε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Βουλή. 

Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η ανάγκη συμπόρευσης στον αγώνα για την ανατροπή του μνημονιακού καθεστώτος της εξάρτησης, της υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης, αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας. Παράλληλα, συμφωνήθηκε η συμμετοχή της «Πρωτοβουλίας Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής» στην οικοδόμηση του μετωπικού σχήματος της Λαϊκής Ενότητας.