Π. Λαφαζάνης: «Η τρόικα είναι χειρότερη από χούντα»! Οι Έλληνες πολίτες είναι «σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων και εκβιαστών»!

ΛΑΕ, Παν. Λαφαζάνης, τρόϊκα, μνημόνια,

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ ALPHA ο Π. Λαφαζάνης, είπε ότι οι Έλληνες πολίτες είναι «σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων και εκβιαστών» οι οποίοι στοχεύουν στην καθημερινή ταπείνωση και εξόντωση του λαού....


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από τη χούντα, καθώς καθορίζει πότε θα ανοίγουν τα καταστήματα, τα φαρμακεία και πλέον η χώρα έχει ταπεινωθεί, χάνοντας την αξιοπρέπειά της. Ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι «υπάρχουν πολλά συμφέροντα που θέλουν να υποβαθμίζουν, να υποεκτιμούν και να χαμηλώνουν τη Λαϊκή Ενότητα.
Δεν μας ενοχλεί αυτό. Θα περάσουν οι μέρες, θα ανοίξουν οι κάλπες και τότε η πραγματικότητα θα φανεί. Για άλλη μια φορά, οι δημοσκοπήσεις θα τρίβουν τα μάτια τους».


Κατά τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, οι Έλληνες πολίτες είναι «σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων και εκβιαστών» οι οποίοι στοχεύουν στην καθημερινή ταπείνωση και εξόντωση του λαού. Μιλώντας για το νόμισμα, επανέλαβε ότι δεν γίνεται εντός του ευρώ να εφαρμοστεί ένα προοδευτικό ανορθωτικό πρόγραμμα καθώς η ευρωζώνη έχει εξελιχθεί σε μια γερμανική οικονομική φυλακή, που αποσυνθέτει τις κοινωνίες των πιο αδύναμων χωρών.

Τέλος, αναφερόμενος στο κόμμα του δήλωσε ότι: «Είμαστε ένα μέτωπο δυνάμεων που θέλει να σταματήσει τη λιτότητα, το ξεπούλημα της χώρας, τις νεοφιλελεύθερες απορρυθμίσεις, τη φορολεηλασία, την εθνική υποτέλεια. Θέλουμε να βάλουμε τη χώρα σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Θέλουμε να εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες, οι οποίες ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό και αποτελούν μια μεγάλη μαύρη τρύπα που απορροφούν δεκάδες δισ. ευρώ από τον φορολογούμενο πολίτη χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην οικονομία»