Π. Λαφαζάνης: «Η Ελλάδα των μνημονίων, της λιτότητας και του ευρώ δεν έχει μέλλον»

Συνέντευξη Παν. Λαφαζάνη, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΛΑ.Ε) βρίσκεται σε αντεπίθεση, ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 FM» ενώ τόνισε ότι σήμερα υπάρχει η δυνατότητα «να μιλήσουμε πιο εύκολα και πιο καθαρά για την εναλλακτική μας πρόταση».

Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «φλύαρη» και «ανούσια» τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων, ενώ εκτίμησε ότι «αν δεν υπήρχε η “δελφινομαχία” μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ότι θα έλειπαν και οι όποιοι διαξιφισμοί έγιναν μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έκανε λόγο για «συναινετική, μνημονιακή βουλή, στη μεγάλη της πλειοψηφία». «Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με μια μνημονιακή παρέα, που βυσσοδομεί σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού», εξήγησε.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι «η Ελλάδα των μνημονίων, της λιτότητας και του ευρώ δεν έχει μέλλον», ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα θα ανακάμψει με ένα «προοδευτικό» πρόγραμμα εκτός Ευρωζώνης.

«Στις 19 Οκτώβρη, Δευτέρα, πάμε για μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα, στον Κεραμεικό, στις αρχές Νοεμβρίου οργανώνουμε την πανελλαδική σύσκεψη των επιτροπών της ΛΑ.Ε και θα συζητήσουμε ευρέως και για το εκλογικό αποτέλεσμα, κυρίως όμως για τα σχέδιά μας, για δράσεις και πρωτοβουλίες, στο άμεσο μέλλον» ανέφερε εν συνεχεία ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως σημείωσε, με τον καινούργιο χρόνο θα διεξαχθεί το συνέδριο της ΛΑΕ όπου θα εκλεγούν τα συλλογικά όργανα και η νέα ηγεσία του κόμματος.