Βόμβα σε αεροσκάφος της Τurkish Airlines; - Είχαν προειδοποιήσει οι Ανώνυμους!

Anonymous, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Τρομοκρατία,
Airbus A330 της Turkish Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη – Κωνσταντινούπολη εξαναγκάστηκε σε αλλαγή πορείας και προσγειώθηκε έκτακτα στο Χάλιφαξ του Καναδά, λόγω απειλής για ύπαρξη βόμβας στο εσωτερικό του.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους, άνδρες της καναδικής πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν το αεροσκάφος και μετέφεραν τους επιβάτες της πτήσης TYH2 / TK2 στο κτίριο του τέρμιναλ, όπου βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στο Airbus επέβαιναν 256 άτομα, ανέφερε το αεροδρόμιο του Χάλιφαξ μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι στο αεροσκάφος αυτή την ώρα βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με ειδικά σκυλιά που το ψάχνουν για εκρηκτικά.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, αν και η ακριβής φύση της απειλής δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφορές στα social media κάνουν λόγω για προειδοποίηση που δόθηκε online.

Το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί με ασφάλεια και η αστυνομία το ερευνά με τη βοήθεια ειδικών σκυλιών προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εκρηκτικά, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Σκοτίας στο Twitter.

«Η έρευνα για την ύπαρξη βόμβας είναι στα αρχικά της στάδια. Η απειλή έγινε στις 22:50 το βράδυ», πρόσθεσε η αστυνομία.
 
Σχέδια του ISIS για τρομοκρατικά χτυπήματα την Κυριακή είχαν
προαναγγείλει οι Anonymous!
 
Πληροφορίες ότι οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία, την Ιταλία και το Λίβανο προειδοποίησε χθες η ομάδα hacker "Anonymous".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι Anonymous επικαλούνται στοιχεία που έχουν συλλέξει και σύμφωνα με τα οποία το ISIS λίγες μέρες μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ετοιμάζει και νέες επιθέσεις κατά της γαλλικής πρωτεύουσας την Κυριακή.

Όπως επισημαίνουν "στόχος είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για τις απειλές και να γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα ενός τρομοκρατικού χτυπήματος σε συγκεκριμένα μέρη. Ένας ακόμα στόχος είναι μόλις γίνει αντιληπτό ότι οι προθέσεις τους είναι πλέον γνωστές να ακυρώσουν τα χτυπήματα και να αποπροσανατολιστούν".