Βασίλης Λεβέντης: «Δίαυλος επικοινωνίας για οικουμενική ο Καραμανλής»

Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων,
Νέα άρνηση του Βασίλη Λεβέντη σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη της συγκυβέρνησης. «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» αιτιολόγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,
συμπληρώνοντας ότι «ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας» και επανέλαβε ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως υποστήριξε, «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της Νέας Δημοκρατίας και τον μελλοντικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας την προτίμησή του για το πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αφού, όπως είπε, τον στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής που διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο, συνεπώς και ευνοείται μια κυβέρνηση συνεργασίας, στην οποία θα συμμετάσχει και η ΝΔ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, «αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει».

«Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο», σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ο κύριος Λεβέντης θέλει να μπει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα, αλλά δεν τίθεται θέμα Οικουμενικής», πρόσθεσε η κ Χρυσοβελώνη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την αντίθεσή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αρχηγό της ΝΔ κι αυτό γιατί έχει την υποστήριξη των Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου