02/06/15

Η μείωση του ενεργειακού κόστους για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, αλλά και τη βιομηχανία, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του νέου υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη,

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, γνωμοδότηση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Δικαίου στη Βρέμη, που δημοσιεύθηκε το 2014, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η τρόικα συνιστούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Βουλής. Το αξίωμα καταλαμβάνει με ρεκόρ ψήφων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Λίγα λεπτά μεσολάβησαν χθες από τη στιγμή που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξεπέλυε τελεσίγραφα εναντίον της Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάνη Βαρουφάκη, και ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Τη σύγκλιση έκτακτου Eurogroup στις 11 Φεβρουαρίου με βασικό θέμα το “ελληνικό ζήτημα”, επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες ενώ το προγραμματισμένο έχει οριστεί για πέντε ημέρες αργότερα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.