05/03/15

Την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αναγνώρισε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δείχνοντας κατανόηση για τα ανοικτά τραύματα που άφησε εκείνη η περίοδος στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου σήμερα και η Ελλάδα που γέννησε τη Δημοκρατία, στην οποία θεμελιώδη δικαιώματα είναι η ελεύθερη έκφραση και η ελευθερία του Τύπου, βρίσκεται στη δεύτερη χαμηλότερη κατάταξη της Ε.Ε.!

«Αμετανόητη η κ. Βούλτεψη συνεχίζει απελπιστικά μόνη να υπερασπίζεται το βίαιο κλείσιμο και το μαύρο στην ΕΡΤ» απαντά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην επίθεση της ΝΔ για την ΕΡΤ.

Νέα "βόμβα" έριξε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει.

Στην ανάγκη να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους μας αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.