05/17/15

Το ενδεχόμενο να μην πληρώσει ελληνική κυβέρνηση τη δόση στο ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο που συνέταξε ο αντιπρόσωπος της Ιταλίας στο Ταμείο για την Ελλάδα μετά την ενημέρωση από τον Πολ Τόμσεν στο ΔΣ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Οι Γερμανοί μετά την οικονομική υπεροχή μέσω της ΕΕ θέλουν να πέσει και το τελευταίο ανάχωμα εθνικότητας με σκοπό να δημιουργηθεί μια Ευρώπη που θέλουν, μια Γερμανική Ευρώπη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η δήλωση του Μάρτιν Σουλτς προέδρου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, γερμανικής καταγωγής και στενού συνομιλητή της Μέρκελ,  περί «κατάργησης των συνόρων» στην Ε.Ε.

Υπέρ της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης να επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις η σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού, τάσσεται το Διεθνές Γραφείο Εργασίας - (International Labour Organization -ILO).

Αναλυτικό υπόμνημα με 82 προτάσεις σε 11 τομείς πολιτικής πρόκειται να παραδώσει ο ΣΕΒ μεθαύριο Δευτέρα, στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.