05/28/15

"300 ευρώ μισθός και πολύ σας είναι καθώς τόσα παίρνουν στην Νοτιοανατολική Ευρώπη" είχε δηλώσει ο Πολ Τόμσεν σε Έλληνες αξιωματούχους όταν του είχαν πει ότι δεν μπορούν να μειωθούν οι μισθοί στην Ελλάδα, ειδικά εάν συγκριθού με τους υπόλοιπους στην ευρωζώνη.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αδικοχαμένο βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, που πριν από 52 έτη άφησε δολοφονημένος την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή στην Αμερική, Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Τόμσεν του ΔΝΤ ζητάει απελευθέρωση των απολύσεων και επιπλέον τις εκ νέου απολύσεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, που προσελήφθησαν πρόσφατα!

«Στις διαπραγματεύσεις έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απολύτως ανάλγητη στάση σε ό,τι αφορά τις ανάγκες των νησιών μας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές μέχρι την Κυριακή, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η αισιοδοξία αυτή βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.