06/04/15

ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ για τις συντάξεις, το ΕΚΑΣ, τον ΦΠΑ στην Ενέργεια και το Μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο περιλαμβάνει η πρόταση που παρουσίασε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ το βράδυ της Τετάρτης.

ΑΜΕΣΩΣ μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής, από τις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, ανέφερε κυβερνητική πηγή.

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ διεργασίες αναμένονται για το ελληνικό ζήτημα τις επόμενες ώρες και μέρες, με κοινή επιθυμία να υπάρξει αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία μέχρι τα μέσα Ιουνίου ή το αργότερο μέχρι το Εurogroup της 18ης Ιουνίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ που δεν αποτελεί βάση συζήτησης με τη μορφή που έχει σήμερα χαρακτήρισαν κυβερνητικές πηγές το πεντασέλιδο προσχέδιο συμφωνίας των θεσμών που παρουσιάστηκε στην ελληνική πλευρά.

ΟΓΚΩΔΗΣ διαδήλωση κατά της διεξαγωγής συνόδου κορυφής των ηγετών των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά κρατών - G7, την Κυριακή και τη Δευτέρα, οργανώθηκε σήμερα στο Μόναχο, με τις κινητοποιήσεις να αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ εφ΄όλης της ύλης στον δημοσιογράφο της γαλλικής εφημερίδας, La Tribune, Romaric Godin, παραχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο της επίσκεψής της στο Παρίσι για τη συμμετοχή της στο «Forum des Alternatives».

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.