06/09/15

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ συμφωνίας με τους εταίρους που θα επιτρέψει την «αυγή» μιας νέας ημέρας για τη χώρα και θα την οδηγήσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγορές με μία ανταγωνιστική οικονομία, στοχεύει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπως τονίζει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

«Ως πρόσωπο έχετε δικαίωμα να επέμβετε και να πείτε οτιδήποτε, αλλά ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου νομίζω ότι δεν έχετε το δικαίωμα να εκφράζετε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να επεμβαίνετε στην Ελλάδα και να προσπαθείτε να τη στραγγαλίσετε»

ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ υπογραφής μνημονίου συνεργασίας για την κατασκευή του ρωσικού αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πετρούπολη στις 18-20 Ιουνίου προχώρησε ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Βουλή.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές, ένα 24ωρο πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση στις Βρυξέλλες ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ και τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ βούληση της ευρωπαϊκής ηγεσίας και των δανειστών εναπόκειται η επιτυχής έκβαση της διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα, καθώς καθίσταται πλέον φανερό ότι υπάρχουν το "κοινό έδαφος" αλλά και οι λύσεις για να διευθετηθεί οριστικά το ελληνικό ζήτημα

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ότι η Ελλάδα και οι δανειστές συζητούν την επέκταση του ελληνικού προγράμματος μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2016 κάνει η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.