06/12/15

ΤΟ 1071 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ σταθμός, αφού η ήττα του στρατού του αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης Ρωμανού Δ΄ του Διογένη (στη μάχη του Μαντζικέρτ) σήμανε την απαρχή της αντίστροφης μέτρησης για την καταστροφή όχι μόνο του ελληνισμού αλλά και όλων των άλλων αυτόχθονων και μη λαών της Ανατολής.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των Σκοπίων ή πραγματικός κίνδυνος; - Ο κεντρικός Σκοπιανός τραπεζίτης Dimitar Bogov (φώτο) θεωρεί πως το «μπλοκάρισμα» αυτό αποτελεί έναν τρόπο προστασίας σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ με νέα προσπάθεια της Τουρκίας να κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο βρίσκεται η Αθήνα, καθώς μετά από ένα μπαράζ προκλήσεων, αιφνιδιαστικά χθες η Τουρκία επανήλθε δεσμεύοντας για ασκήσεις μεγάλη περιοχή στην «καρδιά» του Αιγαίου για το διάστημα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ μεταβαίνουν επειγόντως αύριο το πρωί οι "έμπιστοι" του πρωθυπουργού, Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παπάς και ο Γιώργος Χουλιαράκης, σαν  απεσταλμένοι του Αλ. Τσίπρα για θα συναντηθούν με εκπροσώπους των θεσμών - Η ελληνική πλευρά  δηλώνει έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις.

Την εξέταση του Γιάννη Στουρνάρα για την υπόθεση Siemens προανήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα «μαύρα ταμεία» της εταιρείας.

ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Γιάνης Βαρουφάκης και Γιώργος Σταθάκης. Συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις – διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και δανειστές.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.