06/16/15

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ φαίνεται πως θα "σώσουν" τον ελληνικό τουρισμό φέτος, καθώς ο αριθμός των τουριστών από τη Ρωσία μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ. Οι Έλληνες σχεδιάζουν να αντισταθμίσουν τις απώλειες χάρη στους Βρετανούς, Δανούς, Σουηδούς και Αμερικανούς τουρίστες.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας απολογισμό της κατάστασης που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για «ασφυκτική κατάσταση για την οποία δεν φέρουμε ευθύνη», ενώ στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου αυτού του πρώτου 5μήνου.

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ των τριών Θεσμών (Επιτροπή, ΕΚΤ και ΔΝΤ) προς τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία παρουσίασε σήμερα η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μια δέσμη ουσιαστικών, ισορροπημένων και με οικονομικό αποτέλεσμα προτάσεων». 

ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Φιλόδοξα σχέδια με χρηματοπιστωτική αυτονομία, που θα στηρίξουν την αναβαθμισμένη παρουσία των χωρών BRICS στην παγκόσμια οικονομία. Κανείς εμπειρογνώμονας δεν μπορούσε να προβλέψει όταν ξεκινούσε το εγχείρημα BRICS ότι οι χώρες που συμμετέχουν στην ομάδα των μεγαλύτερων από τις αναδυόμενες οικονομίες του πλανήτη θα μετατραπούν τελικά σε μια άτυπη οικονομική ένωση.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.