06/17/15

ΓΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΗ συμπεριφορά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας ευθέως τον κ. Στουρνάρα, ότι δεν ενεργεί προς το συμφέρον ούτε της Ελλάδας, ούτε της Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

ΣΕΙΣΜΟ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκπαίδευε(!) με σεμινάρια (φροντιστήρια!) "έλληνες" δημοσιογράφους. Η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής ζήτησε τα ονόματα αυτών των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα "μαθήματα" του ΔΝΤ.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ βρίσκεται στη Βουλή η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. Ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, παρακολουθεί στη Βουλή την εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, στην οποία θα παρουσιαστούν τα προκαταρκτικά πορίσματα των εργασιών της, τα οποία και θα δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα.

«Θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και αυτές τις μέρες αφοσιώνομαι σε αυτό», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Χαβιέ Μπετέλ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ευρωζώνη είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και η αποχώρηση από το ενιαίο νόμισμα δεν προβλέπεται βάσει της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επανέλαβε ο Ιβ Μερς (φωτο), μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ, σε κατάληψη των γραφείων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, έχουν προχωρήσει από τις 7:30 μέλη - συνδικαλιστές του ΜΕ.Τ.Α. - Μετώπου Ταξικής Ανατροπής - σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.