07/17/15

Το βασικό - για να μην πούμε: το μόνο - ζητούμενο απο εδώ και πέρα είναι: καθαρότητα. Ο καθείς να τοποθετηθεί καθαρά/ξεκάθαρα. Και να δρα καθαρά, δηλαδή όπως τοποθετείται....
ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ταινία, παιγμένη ανάποδα, θα βλέπουμε αργότερα - όταν αυτά τα γεγονότα, που ασφαλώς θα καταγραφούν στην Ιστορία: μένει να δούμε ως τι θα έχουν κατασταλάξει... - το πως η συμφωνία της Ελλάδας με τους “εταίρους” ψηφίστηκε, με 229 “Ναι” και 64 “Οχι” (έναντι 251 “Ναι” και 32 “Οχι” όταν είχε δοθεί η εξουσιοδότηση για διαπραγμάτευση, πριν λιγότερο απο μια βδομάδα).

Πρώτο βήμα προς την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη, χαρακτηρίζει το Eurogroup την ταχεία λήψη των πρόσφατων νομοθετικών αποφάσεων από την Βουλή των Ελλήνων.... 

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις ανακοίνωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές διαδικασίες για την άμεση παροχή, από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό EFSΜ, δανείου ύψους 7,16 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.

Η ορκωμοσία των νέων Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών αναβάλλεται για αύριο στις 10¨30 το πρωϊ εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν προκληθεί από τις πυρκαγιές.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ο μέχρι σήμερα υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, αναλαμβάνει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, στη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος αποχωρεί από την κυβέρνηση.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.