09/01/15

Την άποψη ότι μετά τις εκλογές τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης θα συγκυβερνήσουν εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του στο ρ/σ Real FM ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας τόνισε ότι το κόμμα του δεν θέτει ζήτημα εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μολονότι αυτή σε πολλά θέματα είναι "αντιδημοκρατική και ολοκληρωτική"

Αγριος καβγάς Κουβέλη- Θεοχαρόπουλου στη ΔΗΜΑΡ - Αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις με στόχο την υφαρπαγή του τίτλου και τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ, καταγγέλλει ο Φ. Κουβέλης, ζητώντας "συσπείρωση γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ".


ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ εμφύλος πόλεμος ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για κοινή κάθοδο στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Ο τέως πρόεδρος Φώτης Κουβέλης με μια σκληρή ανακοίνωση, αμφισβήτησε την απόφαση κάνοντας λόγο για «σχέδιο υφαρπαγής του τίτλου και διάλυσης του κόμματος» και ζητώντας την συσπείρωση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίστοιχη ήταν και η απάντηση από τον νυν πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, που συσπειρώνεται με το ΠΑΣΟΚ.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.