09/23/15

«Έχει καταστεί πλέον σαφές, ότι τα δεκάδες προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας, θα δοκιμάσουν σκληρά, εκτός από τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, τόσο τους παλαιούς, όσο και τους λίγους καινούργιους υπουργούς της νέας Κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Δημήτρη Καμμένου ζήτησε πριν λίγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα tweets που φέρεται να έκανε ο υφυπουργός Υποδομών. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει πως «μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του».

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ έλεγχο για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις στην καταμέτρηση των ψήφων σε τέσσερις δήμους της Αττικής ζήτησαν υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοί του κόμματος κατέθεσαν στα αρμόδια Πρωτοδικεία αίτημα διενέργειας δειγματοληπτικού ελέγχου στους δήμους Αθηνών, Περιστερίου, Αχαρνών και Νίκαιας.

ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι έλεγχοι γι΄αυτούς που μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν, αν και είχαν λεφτά, θα εντατικοποιηθούν, με αποτέλεσμα να "μπουν" χρήματα στα δημόσια ταμεία, αναφέρθηκε ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ από χθες οι διαδικασίες εκλογής προέδρου και στη Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε η Λ. Συγγρού, μετά από τη συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.