09/25/15

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι «τώρα αφήνουμε τα λόγια και σηκώνουμε τα μανίκια» αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, παρουσιάζοντας στα μέλη της κυβέρνησης τις βασικές κατευθύνσεις για τις δύσκολες πτυχές της συμφωνίας.

ΜΕΤΑ την πρώτη κυβερνητική κρίση που οδήγησε στην παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου και τη στοχοποίηση του υφυπουργού Αγρτοικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη, συγκαλείται στις 11:00 το πρωί σε πρώτη συνεδρίαση, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το υπουργικό συμβούλιο.

ΩΣ ΥΠΕΚΦΥΓΗ στο πρόβλημα, χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα, την απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής της Ε.Ε. για το προσφυγικό – μεταναστευτικό

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα: «Η απόφαση του άτυπου συμβουλίου κορυφής της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και τα κύματα των προσφύγων συνιστά περισσότερο μια ακόμη υπεκφυγή,

Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, θα διδάσκει η Μπέτυ-Περιστέρα Μπαζιάνα, σύμφωνα με το Kozanimedia.

Η ΕΛΛΑΔΑ και η Βουλγαρία ελπίζουν να συμφωνήσουν για έναν αγωγό φυσικού αερίου ο οποίος θα συνδέει και τις δύο χώρες, σύμφωνα με την ΔΕΠΑ.

Τα δύο κράτη έχουν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές άδειες, για το έργο το οποίο θα λάβει 45 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως επιδότηση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Βουλής κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου πιστή στον όρκο της, τα καθήκοντά της και το πρόγραμμα της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου ανακοίνωσε την συνέχιση των εργασιών, ως όφειλε, της «Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος», την οποία η ίδια είχε συγκροτήσει, μέχρι να παραδώσει τη θέση της στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Αυτό είναι το θεσμικό μου καθήκον».

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.