10/09/15

ΚΡΥΦΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ύψους 8 δισ. ευρώ απειλεί να τινάξει στον αέρα τον δημοσιονομικό σχεδιασμό του οικονομικού επιτελείου και να γκρεμίσει τα ασφαλιστικά ταμεία. Μόνο για τις πάνω από 300.000 συνταξιοδοτικές αιτήσεις που βρίσκονται σε αναμονή, η δαπάνη εκτιμάται σε 4 δισ. ευρώ.

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ σύσκεψη, προκειμένου να στήσουν «ισχυρό μπλόκο στην φοροεπιδρομή της κυβέρνησης» καλεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου τους αγρότες η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ διευθέτησης του ελληνικού χρέους, υπογράμμισε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.


του Θεόδωρου Καρυώτη* στο mignatiou.com

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ήταν πρόσφατα στην Νέα Υόρκη, στην έδρα του ΟΗΕ και έκανε την παρθενική του ομιλία από το βήμα που μίλησαν τα τελευταία 70 χρόνια μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του πλανήτη Γη. Στην ίδια αίθουσα, πριν 33 χρόνια, την Παρασκευή 30 Απριλίου 1982, έγινε η ιστορική ψηφοφορία για την Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας

συνέντευξη στο Spiegel Online
 
O Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη του στο Spiegel Online μιλάει για την νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, την Τρόικα, τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης αλλά και το προσφυγικό.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.