10/11/15

ΑΜΕΣΩΣ μετά την πρώτη αξιολόγηση και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα ξεκινήσει «μία ουσιαστική συζήτηση για το χρέος, προκειμένου να δημιουργηθούν οι ικανές συνθήκες για την Ελλάδα ώστε να αλλάξει σελίδα και να φανεί στην πράξη η έξοδος από την κρίση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΣTO μικροσκόπιο της εισαγγελίας Χαλκιδικής βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες δύο πορίσματα της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος που βεβαιώνουν σειρά παραβάσεων της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από την «Ελληνικός Χρυσός» στα Μεταλλεία Μαύρων Πετρών, στον Μαντέμ Λάκκο.

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ θα χτυπάει η καρδιά του ελληνικού ντοκιμαντέρ από την Τρίτη 13 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest θα κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους φέτος 35 ταινίες ντοκιμαντέρ.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ έδωσε η κυβέρνηση το πολυνομοσχέδιο με όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για να προχωρήσει το ταχύτερο στην ψήφισή του και να απελευθερώσει τις δόσεις της πρώτης αξιολόγησης.

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές και στο Ασφαλιστικό για παλιούς και νέους ασφαλισμένους φέρνει η μεταρρύθμιση που αναμένεται να φτάσει στη Βουλή εντός του Νοεμβρίου και στην οποία θα θεσμοθετηθούν οι νέες μειωμένες συντάξεις και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

ΝΕΕΣ αντισυνταγματικές αλλαγές στα capital controls που θα επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητα εκατομμυρίων δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, με την επιβολή μόνιμων (!) ελέγχων και περιορισμών στην ανάληψη μετρητών, ταυτόχρονα με υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές τους.

του  Θεόδωρου Κατσανέβα*
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ μετά τη συντριπτική της ήττα, και αφού «έχει κατακάτσει ο κουρνιαχτός και μετριέται τ’ ασκέρι» όπως θα έλεγε και ο Χαρίλαος, φαίνεται ότι δεν κατάλαβε τίποτα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.