10/19/15

Έως τα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ψηφιστεί το νέο ασφαλιστικό με ριζικές τομές για να εξασφαλιστεί, όπως λένε στελέχη του υπουργείου Εργασίας η βιωσιμότητα του Συστήματος.  Οι προτάσεις που περιλαμβάνουν μέτρα-σοκ της "Επιτροπής Σοφών" θα συζητηθούν στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου.

ΜΕΤΑ από 26 χρόνια τηλεοπτικής αναρχίας, η κυβέρνηση ανοίγει το μεγάλο κεφάλαιο της νόμιμης χρήσης των τηλε-συχνοτήτων. Σε πρώτη φάση τα τηλεοπτικά κανάλια καλούνται να καταβάλουν άμεσα τα χρέη τους από το τέλος χρήσης των συχνοτήτων, που φθάνουν στα 24.150.633,93 ευρώ για την τελευταία τετραετία.

Άμεσα κινητοποιήσεις σε τοπικό επίπεδο και πανελλαδικό συντονισμό το Δεκέμβρη αποφάσισαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι σε μια ιδιαίτερα μαζική πανελλήνια σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 18 Οκτώβρη, στη Λάρισα.

ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ακόμα και της μοναδικής κατοικίας του κινδυνεύει δανειολήπτης, αν χαρακτηρισθεί από την τράπεζα μη συνεργάσιμος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο αναθεωρημένος Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.