10/21/15

Η κυβέρνηση κινδυνεύει να βρεθεί μετωπικά αντιμέτωπη με κοινωνία και συνδικάτα, γεγονός που ενδέχεται να τις δημιουργήσει εσωκομματικά και ενδοκυβερνητικά ρήγματα.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ταχείς ρυθνούς σπεύδει να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα που εμπεριέχονται στο αντεργατικό πρόγραμμα που έχει υπογράψει με το τρίτο μνημόνιο,

Μοίρασμα της πίτας σε παλιά και νέα τζάκια επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ εξπρές και σε συνθήκες αδιαφάνειας προωθεί η κυβέρνηση το πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

του Βασίλη Βιλιάρδου (*)

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουμε η ντροπή της Ευρώπης , επιτρέποντας στους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσουν να μας χρησιμοποιούν ως το πειραματόζωο τους, πλέον για την επιβολή των μνημονίων μέσω της αριστερής δικτατορίας τους – οι δύο λύσεις της Ελλάδας.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία βρίσκεται η διαμόρφωση του νέου μισθολογίου, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το βαθμολόγιο επιφέροντας σαρωτικές αλλαγές στις μισθολογικές απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ αναμένεται να είναι η σημερινή διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών-τρόικας, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα, ενώ, ως την Παρασκευή, θα ανοίξει σχεδόν όλη η «ατζέντα» των ζητημάτων της συμφωνίας.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.