10/25/15

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ανέφεραν αρμόδια στελέχη μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) υπό τον αντιπρόεδρο Γ. Δραγασάκη.

του Γιώργου Τσέλιου στο ISKRA.gr

Η ΙΣΤΟΡΙΑ της συνθηκολόγησης Τσίπρα μπορεί να καταγραφεί και με το πως μια ''μπλόφα'' Σόϊμπλε μπορεί να τρομοκρατήσει και να λυγίσει όσους δεν είναι αποφασισμένοι.

Στις 10 Ιούλη του 2015 , σύμφωνα με τον ''έγκριτο'' Guardian, στην πιο κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό πρόβλημα, ο Β. Σόϊμπλε απηύθυνε

του Δημήτρη Σταμούλη στο ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ από δύο περίπου χρόνια, ο Γ. Στουρνάρας εκφράζοντας τη συλλογική βούληση του εγχώριου κεφαλαίου, είχε δηλώσει ότι «αν δεν υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το εφεύρουμε». Πριν από λίγες ημέρες, ο Α. Τσίπρας μιλώντας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «το ασφαλιστικό ζήτημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί και χωρίς να έχει υπάρξει σχετική δέσμευση στο τρίτο μνημόνιο»!

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Guardian στο Λονδίνο συμμετείχε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Εκεί βρέθηκε επί σκηνής για να απαντήσει σε ερωτήσεις του οικονομικού συντάκτη του βρετανικού Channel4, Πολ Μέισον, παρουσία περίπου 2000 ανθρώπων. Μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε λόγο για όπλα που είχε η ελληνική κυβέρνηση εναντίον των δανειστών αλλά δεν τα χρησιμοποίησε.

ΜΠΟΡΕΙ oi κυβερνητικοί κύκλοι να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη του "φιλέλληνα" Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα και τα μηνύματα που εξέπεμψε, ειδικά για το χρέος, ωστόσο αμέσως μετά την αναχώρησή του η ελληνική κυβέρνηση “προσγειώθηκε” ανώμαλα στη σκληρή  πραγματικότητα που διαμορφώνεται από τις απαιτήσεις της τρόικα.

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ βρέθηκε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο επαφών με ευρωπαϊκούς φορείς και πολιτικούς παράγοντες προκειμένου να προωθήσει τη διεθνή καμπάνια που ξεκίνησε για το Eλληνικό Xρέος.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.