11/20/15

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς, σε βάρος 27 υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας για ζημιά που προκάλεσαν στην τράπεζα από επισφαλή δανειοδότηση συγκεκριμένου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Βοιωτίας, την περίοδο 2007 έως 2011.

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων για τον καλύτερο έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τον έλεγχο της διακίνησης όπλων και την καλύτερη συνεργασία των εθνικών αρχών.

Η ΕΚΤ είναι έτοιμη να λάβει νέα μέτρα προκειμένου να επιτύχει τον στόχο αύξησης του πληθωρισμού, τόνισε ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στο Παρίσι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στα επιτόκια καταθέσεων και στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

ΕΝΑΝΤΙΑ στους πλειστηριασμούς διαδηλώνουν αυτή την ώρα σωματεία εργαζομένων, σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων και γυναικών, σε δύο σημεία της Αθήνας, καταδικάζοντας την κυβερνητική πολιτική.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ σε βάρος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο από τους Πράσινους για την πρότασή του για «προσωρινό Grexit». Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κατηγορείται για παράκαμψη του Κοινοβουλίου της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς εκτίμησε σήμερα ότι το σύστημα Σένγκεν μπορεί να «τεθεί υπό αμφισβήτηση» εάν «η Ευρώπη δεν αναλάβει τις ευθύνες της» για τη φύλαξη των συνόρων της, εν μέσω του διαλόγου για τις ανεπάρκειες που επέτρεψαν στον φερόμενο ως εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι να μετακινείται από την Ευρώπη στη Συρία και αντιστρόφως.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.