11/22/15

του Κωστή Χ. Πλάντζου

ΜΠΟΡΕΙ η πιο σκληρή μάχη να δοθεί για το ασφαλιστικό, το οποίο αποτελεί και το επόμενο μεγάλο ζήτημα προς επίλυση με τους δανειστές, ωστόσο απ' τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων έχουμε ένα δεδομένο: το 2016 θα είναι έτος μεγάλης φοροκαταιγίδας με τα περισσότερα βάρη να πέφτουν

Γιατί η Μόσχα αποφάσισε να πλήξει με στρατηγικά βομβαρδιστικά και πυραύλους τύπου κρουζ στόχους του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία; Μερίδα στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων αμφισβητούν τη σκοπιμότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα της χρήσης από τη Ρωσία στρατηγικών βομβαρδιστικών στις επιχειρήσεις στη Συρία.

Την συνεργασία ΗΠΑ- Ρωσίας ζήτησε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, με στόχο την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Τις επισημάνσεις του έκανε μιλώντας στην ετήσια Σύνοδο των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας, που έγινε στη Μαλαισία.

ΠΕΡΙΠΟΥ 5.000 μετανάστες υπήρχαν στις 6 το πρωί της Κυριακής τον ειδικό καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην Ειδομένη, περιμένοντας να διέλθουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ.

Από αυτούς, οι 3.000 είναι κάτοχοι συριακών, αφγανικών και ιρακινών διαβατηρίων, στους οποίους επιτρέπεται η διέλευση,

ΑΦΕΤΗΡΙΑ οργανωμένου, συλλογικού διαλόγου μεταξύ των μελών και των φίλων της Λαϊκής Ενότητας - διαλόγου ανοιχτού στην κοινωνία, τα κινήματα και όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες - αποτελεί η διήμερη Πανελλαδική Σύσκεψη που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

του Θεόδωρου Καρυώτη*

Η Αριστεροδεξιά ομάδα που μας κυβερνά, μπορεί να κάνει όσους πειραματισμούς θέλει στο τομέα της οικονομίας με οδυνηρά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό, αλλά πρωτοβουλίες και πειραματισμοί στα θέματα εξωτερικής πολιτικής μπορούν να είναι θανατηφόρα για την πατρίδα μας.

Airbus A330 της Turkish Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη – Κωνσταντινούπολη εξαναγκάστηκε σε αλλαγή πορείας και προσγειώθηκε έκτακτα στο Χάλιφαξ του Καναδά, λόγω απειλής για ύπαρξη βόμβας στο εσωτερικό του.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.