12/07/15

Ένα νέο έγγραφο του Ευρωκοινοβουλίου που είδε το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα προειδοποιεί για νέες επιθέσεις του ISIS. Το έγγραφο μάλιστα κάνει λόγο για ακόμα πιο τρομερές επιθέσεις του ΙΚ με τη χρήση χημικών.

«Η ανάπτυξη σε μικρή και μεσαία κλίμακα ισοδυναμεί με ένα είδος οικονομικής δημοκρατίας, καθώς θέτει όρια και φραγμούς στην ασύδοτη επικράτηση των ολιγοπωλίων και δεν τους επιτρέπει την προνομιακή πρόσβαση στους φορείς και στους θεσμούς λήψης αποφάσεων. Με άλλα λόγια, θέτει φραγμούς στον εκφυλισμό των ολιγοπωλίων σε ολιγαρχίες»

Η​​ στενότητα του χώρου της επιφυλλίδας δικαιολογεί σχηματικές διατυπώσεις. Τις δικαιώνει (ή όχι) η πρόκληση προβληματισμού που κομίζουν.

Για πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα, το δυνατό χαρτί της Αριστεράς ήταν ότι κόμιζε μια πίστη – οι άνθρωποι της Αριστεράς πίστευαν σε κάτι, πέρα από το εγωτικό τους συμφέρον.

Άρση των περιορισμών στις χρηματιστηριακές συναλλαγές ανακοίνωσε ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης. Μάλιστα γνωστοποίησε πως ήδη ο υπ. Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει υπογράψει τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ είναι το οικονομικό έγκλημα που είχε θύματα όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, αλλά σχεδόν κανένας δεν το έχει πάρει χαμπάρι λόγω της άκρας του τάφου σιωπής των μέσων ενημέρωσης, τα οποία ξαφνικά έχουν πήξει από διαφημίσεις τραπεζών. Η ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών συνιστά πραγματικά το μεγαλύτερο σκανδαλώδες οικονομικό έγκλημα..

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ (7/12) κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup με επίκεντρο τα 13 προαπαιτούμενα του τρίτου προγράμματος προσαρμογήςθα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, με στόχο από ελληνικής πλευράς να «ξεκλειδώσει» η υποδόση του 1 δισ. ευρώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, που αναπαράχθηκε και από άλλα μέσα, είχε χαρακτηρίσει καταστροφικό το αποτέλεσμα των πολύμηνων διαπραγματεύσεων Ελλάδας-δανειστών, υποστηρίζοντας πως η πρώτη αξιολόγηση θα καθυστερήσει περαιτέρω και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.