12/22/15

Το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης του ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο εξετάζει με μεγάλη προσοχή η κυβέρνηση, αναμένεται να εγκριθεί εντός του Ιανουαρίου, προκειμένου να δημιουργήσει μια σταθερή και σίγουρη αποθεματική βάση

ΘΕΤΙΚΟ δείγμα από την Πορτογαλική κυβέρνηση με στήριξη της Αριστεράς, η νέα πορτογαλική κυβέρνηση επιδιώκει να αυξήσει τον κατώτατο μισθό έως τα 600 ευρώ μέχρι το 2019.   

Ο​​ υπουργός Παιδείας κ. Nικόλαος Φίλης οφείλει να αποσύρει πάραυτα την τροπολογία (σε νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια!) που επαναφέρει την επιλογή στελεχών της εκπαίδευσης (διευθυντών στα σχολεία) με, κραυγαλέας αναξιοπιστίας, «συνεντεύξεις».

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα στην Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Τσεχία Παναγιώτης Σαρρής κλήθηκε στην Αθήνα για διαβουλεύσεις. Όπως επιβεβαίωσαν διπλωματικές πηγές, ο κ. Σαρρής έλαβε την κλήση χθες το βράδυ κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά από την πολλοστή πρόσφατη επίθεση, διά του Τύπου, κατά της Ελλάδας του προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν (φώτο).

Προετοιμαζόμαστε για σκληρή αναμέτρηση! - Να μην περάσει το νέο έγκλημα! - Να μη μας πιάσουν στον ύπνο! - Προετοιμαζόμαστε άμεσα για μεγάλη απεργία, στον αντιασφαλιστικό όλεθρο! - Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης!

Οι θεσμοί «κυνηγούν» επιδόματα πολυτέκνων και αναπήρων - Τουλάχιστον 300 επιδόματα ζητούν να καταργηθούν Τα επιδόματα πολυτέκνων και αναπήρων έχουν βάλει ξανά στο στόχαστρο οι εκπρόσωποι των θεσμών. Σε μια προσπάθεια να μειωθεί η δαπάνη των Ασφαλιστικών Ταμείων

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.