12/25/15

Αν η χώρα δεν βρει τρόπο να αντισταθεί στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών οδηγείται ολοταχώς στην ολοκλήρωση της «κοσοβοποίησης», προειδοποιεί ο Γιάνης Βαρουφάκης, εκτιμώντας πως η συμφωνία δεν βγαίνει «σε καμία των περιπτώσεων και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι δανειστές».

Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν περίπου 12.000 (!) βυτιοφόρα και φορτηγά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ, σύμφωνα με το γενικό επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Κατακόρυφη πτώση της δημοσκοπικής δύναμης των κομμάτων καταγράδει έρευνα της MRB για τη Real News, στην οποία κανένα κόμμα δεν ξεπερνά το 20%. Ποια η θέση των πολιτών για την πορεία της οικονομίας...

Λιγότερο από το ένα τρίτο των Ισπανών επιθυμεί να διεξαχθούν νέες πρόωρες εκλογές στη χώρα, έπειτα από αυτές της περασμένης Κυριακής, στις οποίες κανένα κόμμα δεν κατήγαγε καθαρή νίκη, ενώ τα δύο τρίτα των πολιτών τάσσονται υπέρ μιας συμφωνίας μεταξύ κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε χθες (24/12).

Σχολικά βιβλία Ιστορίας χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου» θέλει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή η κ. Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι «πρέπει να πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνόμετρου

Νά λοιπόν πού μιά καινούρια λέξη πέρασε στό ἑλληνικό λεξιλόγιο. Μιά λέξη γεμάτη δυναμισμό καί μέ τήν ἀπειλή νά ἐκτοπίσει πολλές ἄλλες λέξεις πού τώρα πιά πρέπει νά πεταχτοῦν στόν κάλαθο τῶν ἀχρήστων.

Χρονιά ύφεσης θα είναι το 2016 για την Ελλάδα, με το Grexit να συνεχίζει να «πλανάται» πάνωαπό τη χώρα, όπως ισχυρίζεται το οικονομικό περιοδικό Economist στις ετήσιες προβλέψεις του.

Το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους μετά τις 20.09.2015, τη διεθνή δραστηριότητά της, καθώς και τα επόμενά της βήματα παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η τέως Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Επιτροπής,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.