Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης οι Αντιπρόεδροι της Ν.Δ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συγγρού, με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης ορίζεται αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Για την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.

«Η Έλλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον έταιρο αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου