Ρωσία: Η Τουρκία ενισχύει τρομοκράτες και τζιχαντιστές στη Συρία

Ρωσία, Τουρκία, Συρία,
Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ο εφοδιασμός των τρομοκρατών και οι ενισχύσεις προς αυτούς στέλνονται σε τακτική βάση στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας στην επαρχία Λαττάκεια μέσω του εδάφους της Τουρκίας...

 
Οι τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες δρουν στην Συρία συνεχίζουν να λαμβάνουν ενισχύσεις μέσω της επικράτειας της Τουρκίας, κατήγγειλε ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Παρ’ όλες τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να αποτραπεί ο εφοδιασμός των τρομοκρατών, οι ενισχύσεις προς αυτούς στέλνονται σε τακτική βάση στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας στην επαρχία Λαττάκεια μέσω του εδάφους της Τουρκίας», σημείωσε ο κ. Ρουντσκόι.

Ο Ρώσος αξιωματικός πρόσθεσε πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία από την Πρωτοχρονιά εξαπέλυσε πάνω από 300 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, πλήττοντας περίπου 1.100 στόχους «τρομοκρατών» σε δέκα επαρχίες.
Όπως τόνισε πάνω από 150 πόλεις και χωριά της Συρίας έχουν «απελευθερωθεί» τον τελευταίο ενάμιση μήνα, χάρη και στην υποστήριξη που παρέχουν τα αεροσκάφη της ρωσικής Π.Α. στα συριακά στρατεύματα.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου