Κωνσταντοπούλου: «Κατάντια του Τσίπρα τα περί φρούρησης του Νομισματοκοπείου» - ΣΥΡΙΖΑ: Γελοιότητες τα περί νομισματοκοπείου

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης,
Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το δημοσίευμα που είδε το "φως" της δημοσιότητας, σχετικά με τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου, μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα, που φοβόταν πιθανή... εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη!


Ανάρτηση στο TVXS, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογου, "άναψε" φωτιές "αποκαλύπτοντας" πως με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η ΕΥΠ φρουρούσε το Νομισματοκοπείο. λόγω της... σχεδιαζόμενης εισβολής Λαφαζάνη για να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά της ΤτΕ για το τύπωμα νέου χρήματος. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ο πρωθυπουργός πληροφορήθηκε το σχέδιο της πλευράς Λαφαζάνη σήμανε συναγερμό στην ΕΥΠ και η Υπηρεσία ανέλαβε να φρουρεί το Νομισματοκοπείο ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε απόπειρα "εισβολής".

Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου που μίλησε για "κατάντια" της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.


Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Γελοιότητες τα περί νομισματοκοπείου



Αιχμηρή απάντηση της Κουμουνδούρου στη Συγγρού.

Γελοιότητες χαρακτηρίζει τα περί Νομισματοκοπείου ο ΣΥΡΙΖΑ σε απαντησή του σε σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Αντί η ΝΔ να ασχολείται με τις γελοιότητες περί Νομισματοκοπείου, θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί συνεχίζει να καλύπτει ακόμα και σήμερα το στέλεχος της κ. Παπασταύρου» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου