Με αγγελία στον Economist πωλούνται ακίνητα του Δημοσίου στο εξωτερικό!

Τρία ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου σε Ρώμη, Πρετόρια και Λιουμπλιάνα βγάζει στο "σφυρί" το ΤΑΙΠΕΔ. Και για να βρει αγοραστές έβαλε αγγελία στον Economist.

Το ένα από τα κτίρια βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρομάνια και Σαρδένα στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, 300 μέτρα από τους κήπους Βίλα Μποργκέζε και πολύ κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της ιταλικής πρωτεύουσας και σε σταθμό του Μετρό. Διαθέτει ισόγειο, πέντε ορόφους, υπόγειο, σοφίτα, ταράτσα 1.600 τετραγωνικών. Μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο.

Το δεύτερο κτίριο βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα, στην οδό Βεσελόνα της πρωτεύουσας της Σλοβενίας. Προστατεύεται από τους κανονισμούς πολιτιστικής κληρονομιάς και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιοχές της πόλης. Βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Αυστρίας, σε κυβερνητικά κτίρια και το διάσημο πάρκο Τίβολι. Είναι διώροφο, με υπόγειο και σοφίτα. Είναι 1.215 τετραγωνικά και δυο ανεξάρτητα πάρκινγκ, 20 και 15 τετραγωνικών αντίστοιχα.

Το τρίτο κτίριο βρίσκεται στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, στην οδό Στάντζα Μποπάπα. Βρίσκεται στην περιοχή Χέιτφιλντ, στην πιο κεντρική λεωφόρο της Πρετόρια, κοντά στο κτίριο της Ένωσης. Το κτιριακό συγκρότημα (1.766 τετραγωνικών) περιλαμβάνει ένα διώροφο κτίριο, συνολικού εμβαδού 350 τετραγωνικών και ένα βοηθητικό κτίσμα 50 τετραγωνικών.
epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου