ΛΑΕ: “Η κυβέρνηση αντικαθιστά την παλιά διαπλοκή με νέα δική της”

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
Για προσπάθεια αντικατάστασης της «παλιάς διαπλοκής στο τηλεοπτικό τοπίο με μια νέα διαπλοκή», κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα επιτιθέμενη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο. 


Η ανακοίνωση της ΛΑΕ, που έχει τίτλο «Διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ ή διαπλοκή της ΝΔ; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», αναφέρει και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Η ομιλία Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο το μόνο που δείχνει είναι ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Ο Αλ. Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι κάθε κυβέρνηση, όπως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που καταρρέει, αιχμάλωτη του μνημονίου και εν μέσω κοινωνικής εξέγερσης, έχει την αυταπάτη ότι μπορεί να βρει σωτηρία, αντικαθιστώντας την παλιά διαπλοκή στο τηλεοπτικό τοπίο με τη νέα, δική της, διαπλοκή».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Το θέαμα που εμφανίζουν οι εθελόδουλοι και παραδομένοι νεομνημονιακοί και παλαιομνημονιακοί ολετήρες της χώρας, με πρωταίτιους τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, προκαλεί βαθύτατη απέχθεια στον ελληνικό λαό, που πένεται, εξευτελίζεται και εξαθλιώνεται από τις επιλογές τους.

Το θέμα για τον ελληνικό λαό δεν είναι να επιλέξει ανάμεσα στη νέα διαπλοκή, που επιδιώκουν οι νεομνημονιακοί καταστροφείς του ή στη γνωστή διαπλοκή των παλαιομνημονιακών “πειρατών” της χώρας. Ούτε το θέμα για τους πολίτες είναι ποιοι θα εφαρμόσουν το μνημόνιο της καταστροφής, ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, που από κοινού ψήφισαν. Το θέμα για την Ελλάδα είναι να απαλλαγεί μια για πάντα τόσο από τα μνημόνια όσο και από τη διαπλοκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου