Μαζικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε όλη τη χώρα

Ασφαλιστικό,
Ένα τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια από το 2010 βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα αυτή την ώρα. Μαζική ανταπόκριση εργαζομένων, επισημόνων και επαγγελματιών στο κάλεσμα σωματείων, συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων. Μεγάλες συγκεντρώσεις και στις μεγαλύτερες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.


Μαζική προσέλευση στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό - Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση από το 2010 - Ασφυκτικά γεμάτοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι το Ζάππειο - Απεργιακό μπλακ-άουτ σε ολόκληρη τη χώρα - Κλειστά καταστήματα και μπλόκα στους δρόμους - Έκλεισε ο Ισθμός της Κορίνθου από αγρότες και κτηνοτρόφους - Συγκεντρώσεις από τις 10.30 το πρωί - Ζωντανά η κάλυψη των συλλαλητηρίων από το ThePressProject

Ένα τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια από το 2010 βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα αυτή την ώρα. Μαζική ανταπόκριση εργαζομένων, επισημόνων και επαγγελματιών στο κάλεσμα σωματείων, συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων. Μεγάλες συγκεντρώσεις και στις μεγαλύτερες σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη, δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την πρόταση για το ασφαλιστικό, κάλεσε την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Για οργή του κόσμου για τη σκόπιμη εξαπάτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου