Καναλάρχες ΕΙΤΗΣΕΕ: «Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ...., ο πρωθυπουργός συκοφαντεί..»

Οι καναλάρχες της ΕΙΤΗΣΕΕ (Alpha, Antenna, Mακεδονία, Mega, Skai και Star) τονίζουν σε ανακοίνωση τους πως τα μέλη της δεν έχουν καμία απολύτως οφειλή και εγκαλεί τον πρωθυπουργό για συκοφάντηση.
 
 
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), τονίζοντας ότι κανένας σταθμός από τα μέλη της δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία ή τις τράπεζες.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «κανένας τηλεοπτικός σταθμός από τα μέλη μας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, τα Ταμεία ή τις τράπεζες».

Παράλληλα, τονίζει ότι δεν υπάρχουν ούτε καθυστέρηση σε τυχόν δόσεις και ότι τα δάνεια που έχουν λάβει τα συγκεκριμένα κανάλια που ανήκουν στην Ένωση (Alpha, Antenna, Mακεδονία, Mega, Skai, Star) έχουν δοθεί με διαφανή και εγγυημένο τρόπο από τις τράπεζες, ενώ όλα εξυπηρετούνται και δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των «κόκκινων δανείων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα όσα λέγονται δια στόματος του έλληνα πρωθυπουργού περί οφειλών κ.λπ. όσων αφορά τις επιχειρήσεις των έξι παραπάνω τηλεοπτικών σταθμών, αποτελούν συκοφαντία και συνειδητή παραπλάνηση των πολιτών.

MEDIA,

Ετικέτα: ,

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.