Αίσθηση από την αποκάλυψη στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ για «βρώμικο σχέδιο Σόιμπλε» - Συγνώμη Λαζόπουλου (vid)

Λάκης Λαζόπουλος, ΣΑΤΙΡΑ, MEDIA,
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε χθες, στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, στον Alpha, το «Σχέδιο Σόιμπλε», στο οποίο ενεργό ρόλο έχουν συγκεκριμένοι Έλληνες πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια, έντυπος Τύπος, διαδίκτυο, τράπεζες και φυσικά προβοκάτορες. Αυτός είναι ο «στρατός» του κ. Σόιμπλε και απέναντί του όλοι εμείς.


Αναλυτικά:

«Οι μίζες που είχαν δοθεί για τα εξοπλιστικά, δισεκατομμύρια, δεν έχουν δοθεί εφάπαξ. Δίνουν στους υπουργούς μια μαύρη κάρτα που μπορούν να σηκώνουν λεφτά απ’ οπουδήποτε στον κόσμο. Χωρίς να ξέρει κανείς ποιος είναι. Λοιπόν, τους έχουν κόψει τα λεφτά απ’ έξω και τους λένε θα τα ξαναπάρετε όταν ξαναέρθετε στην εξουσία. Γι’ αυτό βλέπετε μια μεγάλη λύσσα και ουρλιαχτά για την πορεία της πατρίδας. Δεν υπάρχει πορεία της πατρίδας. Υπάρχει πορεία της παρτίδας!

Υπάρχουν οργανωμένες συμμορίες πολιτικών στη χώρα αυτή και το σημαντικότερο είναι ότι στις 6 Μαρτίου θα κριθεί η συνταγματικότητα η μη του εξωδικαστικού συμβιβασμού, που δεν είναι. Αν καταδικαστούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν πρέπει να ξαναπάρουν καμία δουλειά εδώ. Άρα χάνει έναν βασικό πελάτη η Siemens. Γιατί έτσι δουλεύει η Γερμανία. Βάζει δικές της εταιρίες, παίρνει τις δουλειές και παίρνει μετά ξανά τα λεφτά πίσω. Θα γίνει η δίκη στις 6 Μαρτίου; Η δίκη δεν θα γίνει. Άρα, λοιπόν, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει πριν γίνει αυτή η δίκη. Γιατί αν κριθεί αντισυνταγματικός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός η Siemens δεν ξαναπαίρνει άλλη δουλειά.

Πρέπει να τρέξουν λοιπόν, με το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό. Γι’ αυτό πολύ γρήγορα ο Σόιμπλε έστησε την ομάδα του, την οποία αποτελούν οι:
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • Αντώνης Σαμαράς
  • Ευάγγελος Βενιζέλος
  • Άδωνις Γεωργιάδης
  • Σταύρος Θεοδωράκης
  • Βασίλης Λεβέντης.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Mega, το ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1, μεγάλο σύνολο του έντυπου Τύπου, σύσσωμο το διαδίκτυο. Ομάδες ανθρώπων μπορούν να αλλάζουν τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες. Ξέρω όλο το εγκάθετο σύστημα. Σε ποιος στηρίζεται και με ποιες υπόγειες διαδρομές. Μαζί με τον Σόιμπλε είναι και η πλειοψηφία των sites.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λ.Λαζόπουλος, » όλοι εμείς βρισκόμαστε στο «στρατόπεδο», αυτό, του Σόιμπλε. Με διοικητή αυτόν και τους τέσσερις θεσμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Κομισιόν, ESM) γύρω γύρω, εμείς είμαστε απέναντί του και ο «στρατός» του μπροστά είναι οι δημοσιογράφοι, τράπεζες και οι προβοκάτορες.»

Το σχέδιο του Σόιμπλε έχει τα εξής σημεία:
  • Εξόντωση του Έλληνα
  • Εξέγερση
  • Αίμα
  • Δραχμή / Ευρωδραχμή
Οι πόλεμοι , συνέχισε , δεν γίνονται πλέον με φαντάρους και βόλια. Γίνονται με μορφωμένους και πνευματικές «σφαίρες». Υπάρχει στρατός δημοσιογράφων εντός και εκτός της χώρας που συστηματικά παραπληροφορεί και ανατινάσσει τον εγκέφαλο. Μέσα σε αυτή την ιστορία βάζω και τον πόλεμο που δέχεται αυτή η εκπομπή να σταματήσει να μιλάει.

Ακόμα και ο Άδωνις, ο οποίος αν κρίνω που τον έκανε αντιπρόεδρο ο Κυριάκος, προφανώς ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία όταν ήρθε εδώ. Αλλά εγώ θέλω να σας πω πως σε αυτή την εκπομπή θα καλώ αυτούς που θέλω και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεμαι να καλέσω ανθρώπους ακροδεξιούς που στήριξαν και στηρίζουν τη Χούντα. Όσο κι αν χτυπιούνται.

Αυτοί, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι που ρίχνουν συνεχώς πνευματικές «σφαίρες». Αυτός είναι ο νέος ολοκληρωτισμός. Αλήθεια είναι ό,τι λέει ο δημοσιογράφος και όποιος έχει αντίθετη γνώμη, δεν μπορεί να την πει. Θα στέλνουν αμέσως υβρεολόγια. Πάνε να στήσουν μια τηλεοπτική Μακρόνησο. Θα μιλάνε στην τηλεόραση μόνο όσοι συμφωνούν.

Μέσα στις σκέψεις είναι, να ξέρετε, μεταγενέστερα, να κλείσουν τα σύνορα Αυστρία, Σουηδία και Γερμανία. Να υψωθεί τείχος για να μην μπουν οι πρόσφυγες. Θα μείνουν έξω οι χώρες του Νότου. Τις καινούργιες χώρες θα τις έχουν πίσω τους σαν υπηρετικό προσωπικό. Κι αυτό θα το κάνουν τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου γιατί προσδιορίζουν να προλάβουν να μην γίνει και η δίκη και εκλογές και πτώση της κυβέρνησης. Η τρικυμία που ζούμε είναι και πραγματική, είναι και τεχνητή. Ο καπετάνιος, όμως, πρέπει να φέρει το καράβι σε ορθή πλεύση ακόμα και στην τεχνητή τρικυμία. Τώρα το σκάφος παραδέρνει. Η Κοινωνία υποφέρει, δεν υπάρχει αριστερός ΕΝΦΙΑ, θα διαλυθούμε με τους φόρους και μένα δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που φωνάζουν στους δρόμους είναι ακροδεξιοί και εγκάθετοι. Δεν μιλάω για την εγκληματική οργάνωση που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα. Μιλάω γι’ αυτούς που πιστεύουν αυτά που ακούν», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέληξε:

«Εμένα με ενδιαφέρει όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βλέπω να έχουν δουλειά. Να μην σαπίζουν τα παιδιά στα καφενεία, που έχουν βυθιστεί.

Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Με ενδιαφέρει να χαμογελάει αυτός που διαφωνώ πολιτικά.

Μπορώ να συζητήσω τα πάντα με τον οποιονδήποτε. Δεν θέλω, όμως, να μην έχουν δουλειά.

Αυτό είναι που μας έχει βυθίσει».


Συγνώμη Λαζόπουλου για την δήλωση του

Μετά τις αντιδράσεις τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε πολιτικό επίπεδο ο Λάκης Λαζόπουλος με δελτίο τύπου απαντά στον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ, Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσειά του για την προκλητική αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του νωρίτερα στον ΒΗΜΑ FM, ο κ. Βαρδακαστάνης χαρακτήρισε «αδιανόητη» την ταύτιση της αναπηρίας με τις πολιτικές θέσεις και κάλεσε τον ηθοποιό να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες με κινητική αναπηρία.

«Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος και συμπληρώνει : «η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο, τον κύριο Σόιμπλε». Καταλήγει ωστόσο λέγοντας η συμπεριφορά αυτή του Γερμανού ΥΠΟΙΚ ίσως να του επιτρέπει να βάλει υποψηφιότητα ως ο νέος Χίτλερ της Ιστορίας.

Σημείωση της σύνταξης του ΑΝΤΙΚΡΥ:

Ο Λάκης Λαζόπουλος διαχρονικά είναι ο ίδιος , πάντα τα έλεγε “φωναχτά” και δίχως… φερετζέ!

Πιστεύουμε ότι δεν ενόχλησε η αναφορά του Λαζόπουλου στον Σόιμπλε, έχουν λεχθεί και ειπωθεί πολύ χειρότερα για αυτόν τον ανθέλληνα… δυνάστη από ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, εκτιμούμε ότι αυτό που ενόχλησε το κατεστημένο είναι η αναφορά του Λαζόπουλου στην… ”ΠΑΡΕΑ ΣΟΪΜΠΛΕ”!....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου