Τους πρόσφυγες της Λέσβου θα επισκεφθεί η Αντζελίνα Τζολί

Η γνωστή ηθοποιός και "Πρέσβειρα Καλής Θέλησης" του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, θα επισκεφθεί της επόμενες ώρες τη Λέσβο... 
 
από προηγούμενη συνάντησή της με προσφυγόπουλα
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ της "Πρέσβειρας Καλής Θέλησης" της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα επισκεφθεί τις επόμενες ώρες, πιθανόν αύριο το πρωί την Μυτιλήνη, η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τζολί θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ. Σημειώνεται ότι η κ. Τζολί έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να αφήσει σε άλλους τα ζητήματα πολιτικής φύσης σε σχέση με τους πρόσφυγες, ενώ η ίδια επικεντρώνεται στις ανθρωπιστικές ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

Σύμφωνα με το emprosnet.gr της Μυτιλήνης, αύριο στις εννέα το πρωί θα έρθει τελικώς η Αντζελίνα Τζολί και όχι σήμερα στις 8 το απόγευμα, καθώς η χολιγουντιανή ηθοποιός άλλαξε την τελευταία στιγμή το σχέδιο πτήσης της και δεν πέταξε τελικώς από τον Λίβανο.

Η επίσκεψή κορυφαίας ηθοποιού και πρέσβυρας του ΟΗΕ αναβάλλεται για λίγες ακόμη ώρες με το επικρατέστερο σενάριο να την φέρνει στις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο  «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, με πιθανή αναχώρησή της την ίδια ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου