Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΗΤΑΝ ΦΙΑΣΚΟ» [Video]

Βασίλης Λεβέντης, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,
Επιθετικός συνολικά προς τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ήταν ο Βασίλης Λεβέντης ύστερα από την έξοδο του από το προεδρικό Μέγαρο...


Η συνάντηση ήταν ένα φιάσκο. Ο Τσίπρας προσπαθεί μέσω του προσφυγικού να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να καθίσει για χρόνια στην εξουσία, είπε μεταξύ άλλων ο Β. Λεβέντης...

*****


Οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων 


«Ζητήσαμε εκτός από προσφυγικό να συζητήσουμε και για τα οικονομικά και το μέλλον του τόπου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατία έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία και όλα τα κόμματα απέρριψαν το αίτημα. Εκεί είπα πως δε θα υπογράψω το κοινό κείμενο για το προσφυγικό» είπε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε:

«Η συνάντηση ήταν ένα φιάσκο.Ο Τσίπρας προσπαθεί μέσω του προσφυγικού να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να καθίσει για χρόνια στην εξουσία.

Ο ελληνικός λαός πεινάει και μέσα συζητούσαμε για τους πρόσφυγες που και η ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν ξέρουν πόσοι είναι και λένε ψέμματα.

Λυπούμαι γιατί το πολιτικό σύστημα αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων
Είναι ώρα του λάου να καταλάβει»



 
Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή σύνοδο πολιτικών αρχηγών εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, αναφέροντας μεταξύ άλλων που η στάση που τήρησαν τα κόμματα «εξυπηρετεί τον κ. τσίπρα να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο στην εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα άλλα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ εμφανίστηκαν με κοινή στάση στην σύνοδο αρχηγών και απέρριψαν την πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη να γίνει συζήτηση για το οικονομικό, το ασφαλιστικό, την αξιολόγηση και τα εν γένει προβλήματα της χώρας. Με την άποψη αυτή δυστυχώς συντάχθηκε και το ΚΚΕ το οποίο επίσης αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση πέραν του προσφυγικού. Η Ένωση Κεντρώων λυπάται για την στάση αυτή των κομμάτων. Η στάση αυτή εξυπηρετεί τον κ. τσίπρα να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο στην εξουσία. Εξυπηρετεί επίσης και τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος προτιμάει να παραμείνει ο κ. Τσίπρας λίγο ακόμη, να καταρρεύσει στην συνέχεια, θεωρώντας ότι έτσι διευκολύνεται ο ίδιος να γίνει Πρωθυπουργός σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου