Βασίλης Λεβέντης: «Σύντομα εκλογές - H Ένωση Κεντρώων μπορεί να αναδειχθεί τρίτη δύναμη»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, διέβλεψε πως οι επόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύντομα, και εκτίμησε ότι σ’ αυτές η Ένωση Κεντρώων θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναδεικνυόμενη ακόμα και σε τρίτη δύναμη...


ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των πολιτών ώστε στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων να αναδειχθεί τρίτη δύναμη, ζήτησε σήμερα το απόγευμα από την Ελασσόνα ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Κατσιαντώνη.

Ο κ. Λεβέντης διέβλεψε πως οι επόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύντομα, και εκτίμησε ότι σ’ αυτές η Ένωση Κεντρώων θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναδεικνυόμενη ακόμα και σε τρίτη δύναμη, καθώς, μετά το άλμα που έκανε μπαίνοντας στην Βουλή, έχει μία διαρκώς αυξανόμενη δυναμική.

Ο κ Λεβέντης επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στην Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα ‘χει κάνει θάλασσα» σε ότι αφορά την αξιολόγηση, και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων». Επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «κυβέρνηση που χωλαίνει» και οι εκλογές βρίσκονται κοντά παρότι δεν συμφέρουν την χώρα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι την χώρα», ενώ για μία ακόμη φορά απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με το ΠΑΣΚΟΚ και το Ποτάμι.

Με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο Α Τσίπρας και η κυβέρνησή του ενδίδουν σε όλα. Αναφερόμενος σε ζητήματα φορολόγησης και φοροδιαφυγής, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον του ιδιωτικού πλούτου: «Δεν μισούμε τους πλούσιους αλλά η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτημα, τόνισε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν μεγάλους προβλήματα με την παραγωγή τους και αναφέρθηκε ειδικά στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.