Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Κλείνει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα (vid)

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την έκβαση του Eurogroup καθώς κλείνει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα και αποτυπώνεται ο οδικός χάρτης για την ελάφρυνση του χρέους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως στην σημερινή ημέρα της Ευρώπης η Ελλάδα παραμένει αταλάντευτη στον πυλώνα της ευρωζώνης και στην ΕΕ .


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον οποίο ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την έκβαση του Eurogroup καθώς κλείνει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα και αποτυπώνεται ο οδικός χάρτης για την ελάφρυνση του χρέους. Αυτό, επισήμανε ο πρωθυπουργός, αποτελεί αναγκαία έκφραση αλληλεγγύης της ΕΕ προς τον ελληνικό λαό .

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συμβολή του σε όλη αυτή την προσπάθεια και τον ενημέρωσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των κομμάτων για να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως στην σημερινή ημέρα της Ευρώπης η Ελλάδα παραμένει αταλάντευτη στον πυλώνα της ευρωζώνης και στην ΕΕ . Η απόφαση αυτή είναι όλων δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, για τα αποτελέσματα του Eurogroup ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, Στ. Θεοδωράκη, Δ. Κουτσούμπα, Φ. Γεννηματά, Β. Λεβέντη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προτού μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και τους δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΠτΔ, Αλέξης Τσίπρας,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.