Θρίλερ στη Βρετανία: Προηγείται το BREXIT!

BREXIT,

Μια τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Guardian, έδειξε ότι το 45% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 42% θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής...



ΣΕ μάχη "στήθος με στήθος" εξελίσσεται η παραμονή ή μη της Βρετανίας στην ΕΕ. Το Brexit θα πυροδοτήσει αναμφίβολα ένα ντόμινο απρόβλεπτων εξελίξεων στην Ευρώπη. Πάντως, οι Βρετανοί αμφιταλαντεύονται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη, τα δύο στρατόπεδα του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ» ισοψηφούν με 41% ενώ για πρώτη φορά την Τρίτη δύο δημοσκοπήσεις φέρουν το «ναι» στο Brexit να προηγείται. Η δημοσκόπηση της εταιρείας δημοσκοπήσεων ICM, αιφνιδίασε τους επενδυτές οδηγώντας σε πτώση τη στερλίνα.

Μια τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Guardian, έδειξε ότι το 45% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 42% θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής.

Οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις έδιναν μέχρι τώρα σχεδόν όλες τους άνετο προβάδισμα στο στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Μια προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, στις 16 Μαΐου, έδειξε ότι η παραμονή στην ΕΕ προηγείτο της εξόδου με διαφορά οκτώ μονάδων.

Σε άλλη δημοσκόπηση, που έγινε μέσω του διαδικτύου από την ίδια εταιρεία, δείχνει ότι η "αποχώρηση" προηγείται με 47% έναντι 44% της παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου