Πλεύση Ελευθερίας: Αύριο Τρίτη στον Άρειο Πάγο η Ιδρυτική Διακύρηξη

Αύριο, Τρίτη, 5 Ιουλίου, στις 13:30 το μεσημέρι, θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η Ιδρυτική Διακύρηξη της Πλεύσης Ελευθερίας....«Η υπογραφή και κατάθεση αυτής της Διακήρυξης, σηματοδοτεί την αφετηρία μιας ενσυνείδητης πορείας προς το λαό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε νησί, κάθε περιφέρεια, κάθε δήμο, σε κάθε πανεπιστήμιο, κάθε συλλογικό χώρο, αλλά και στο εξωτερικό, σε κάθε κοιτίδα της ομογένειας, σε ανοιχτές συζητήσεις-συνελεύσεις, με κατεύθυνση τη συλλογικοποίηση, την συνειδητοποίηση, τη συστράτευση».

Αυτό αναφέρεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, που θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 13:30 το μεσημέρι.

«Η κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης την ημέρα που ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ΟΧΙ σηματοδοτεί την προσήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στο περιεχόμενο αυτού του ΟΧΙ και την δέσμευσή της να το υπερασπιστεί και να το υπηρετήσεις μέχρι τέλους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης ξεκινά η συγκρότηση της Πλεύσης Ελευθερίας, με ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και διαδικτυακές πλατφόρμες διαβούλευσης, που θα ανακοινωθούν στις 19 Ιουλίου 2016, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.