Νέα φονική έκρηξη στην πόλη Άνσμπαχ της Γερμανίας - Νεκρός ο δράστης (vid)

Τρομοκρατία, Γερμανία,

Η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετήσει σε τσάντα, ένας 27 χρονος Σύρος μετανάστης.... 



Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην γερμανική πόλη Άνσμπαχ κοντά στη Νυρεμβέργη. Σύμφωνα με τις αρχές ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 12 τραυματίστηκαν.

Η έκρηξη, σύμφωνα με το euronews, προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετήσει σε τσάντα, ένας 27 χρονος Σύρος μετανάστης.

«Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν ο δράστης θέλησε να αυτοκτονήσει ή εάν η πρόθεση του ήταν να σκοτώσει και άλλους. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διαλευκάνουμε την υπόθεση και τα κίνητρα του δράστη» δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών της Βαυαρίας.

Ο δράστης είχε αιτηθεί άσυλο πριν από δύο χρόνια όμως δεν είχε εγκριθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, είχε αποπειραθεί δύο φορές στο παρελθόν να αυτοκτονήσει.

«Στην αρχή άκουσα ότι επρόκειτο για έκρηξη φιάλης αερίου. Μετά οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν και έλεγαν ότι εξερράγη μία μπακ πακ τσάντα. Κάποιος είχε αυτοκτονήσει,» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τον είδαν να προσπαθεί να προσεγγίσει ένα συναυλιακό χώρο, όμως δεν είχε εισιτήριο και δεν του επετράπη η είσοδος.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου