Αλ. Τσίπρας: «Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο» (vid)

Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν πολλές πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε, σήμερα στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης...



Στην Αβάνα προσγειώθηκε περίπου στις 10:30 (ώρα Ελλάδας) ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο και να εκφωνήσει επικήδειο.

Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν πολλές πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε, σήμερα στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης.

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αβάνας, ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον κουβανικό λαό για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και τόνισε ότι οι αρχές θα συνεχίσουν να συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

«Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε όχι μόνο τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο. Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται ενώνονται πάνω σε κοινά προτάγματα όπως η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου