04/10/16

Έφτασε στο Σύνταγμα η πορεία των διαδηλωτών από την Πάτρα - Στη Βουλή ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για να παραδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, συνδικάτα και Επιτροπές ανέργων, μαζί με δεκάδες ακόμα φορείς του κινήματος, υποδ΄ρχτηκαν πριν λίγο σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο τους οδοιπόρους από την Πάτρα, στο Σύνταγμα.

Εκεί τερματίστηκε η πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας, έχοντας διανύσει περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησε από την αχαϊκή πρωτεύουσα.    

Πέρα από την ανάδειξη των διεκδικήσεων για τους άνεργους που πρόβαλε η πορεία, το σημερινό συλλαλητήριο έχει και τον χαρακτήρα της διαδήλωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση - κουαρτέτο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γενικής 48ωρης απεργίας.

Ανάμεσα σε άλλα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω καλλιτέχνες: Αντωνοπούλου Ρίτα, Κουρούση Ντένια, Λέκκας Βασίλης, Λεμπέσης Γιάννης, Μανωλοπούλου Σταυρούλα, Μεράντζας Γιώργος, Μουσάδη Νατάσσα, Μπούσαλης Πάνος, Παπάζογλου Σοφία, Σαρρής Γιώργος και τα συγκροτήματα των Καραντωνίου Χρυσόστομου και Παπαϊωάννου Πάνου, Kollektiva, «Υπεραστικών».

Πέθανε, σε ηλικία 65 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, ο δικηγόρος Γιάννης Αγγέλου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».


Ο Γιάννης Αγγέλου υπήρξε ίσως ο στενότερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Το 1986 όταν αποφάσισε ο Κώστας Καραμανλής να πολιτευθεί βρέθηκε στο πλάι του. Το 1989, μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τον Κώστα να εκλεγεί βουλευτής, όπως και έγινε.

Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, από το 2004 έως το 2009 ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απιστία για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Στις 20 Ιουλίου 2010 απολογήθηκε στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση €400.000 και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε, τον Νοέμβριο του 2014, με αμετάκλητο βούλευμά του, την οριστική απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες για την εν λόγω υπόθεση

Η γυναίκα του, Αλεξάνδρα Αγγέλου, ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Το βιογραφικό του εκλειπόντος


Ο Γιάννης Αγγέλου (1950-2016) ήταν δικηγόρος και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Το 1986 όταν αποφάσισε ο Κώστας Καραμανλής να πολιτευθεί βρέθηκε στο πλάι του. Το 1989, μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τον Κώστα να εκλεγεί βουλευτής, όπως και έγινε. 

Γνωρίστηκαν με τον πρώην Πρωθυπουργό όταν εργαζόταν και οι δύο στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του δεύτερου. Είναι στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή από το 1986, όταν αυτός πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες. 

Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Η γυναίκα του, Αλεξάνδρα Αγγέλου, ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του Κώστα. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απιστία για υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Στις 20 Ιουλίου 2010 απολογήθηκε στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση €400.000 και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε, τον Νοέμβριο του 2014, με αμετάκλητο βούλευμά του, την οριστική απαλλαγή του διευθυντή του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, από όλες τις κατηγορίες για την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπήρξε πρόοδος στο ασφαλιστικό, στα «κόκκινα» δάνεια και στο τελευταίο τμήμα των δημοσιονομικών μέτρων ύψους 1% του ΑΕΠ...


ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ότι υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών σχεδόν σε όλα τα ζητήματα και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αργά χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με το altsantiri.gr, έκανε την παραπάνω τοποθέτηση στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής συνάντησής του με τους θεσμούς, λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, υπήρξε πρόοδος στο ασφαλιστικό, στα «κόκκινα» δάνεια και στο τελευταίο τμήμα των δημοσιονομικών μέτρων ύψους 1% του ΑΕΠ.

Νωρίτερα, υψηλόβαθμος παράγοντας του οικονομικού επιτελείου είχε αναφέρει ότι μεταξύ των θεμάτων συζήτησης για την αναζήτηση εσόδων για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού έως το 2018, ύψους 5,4 δισ. ευρώ, ήταν και η νέα φορολογική επιβάρυνση στα τσιγάρα και τα άλλα καπνικά προϊόντα.

Oι διαπραγματεύσεις του Σαββάτου διήρκεσαν πάνω από 10 ώρες, καθώς άρχισαν στις 16:00 του Σαββάτου με αντικείμενο το ασφαλιστικό, συνεχίστηκαν για τα «κόκκινα» δάνεια (παρόντος σε μεγάλο μέρος της συνάντησης και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα) και ολοκληρώθηκαν με τη συζήτηση για τα δημοσιονομικά μεγέθη.

Σύμφωνα με στελέχη του οικονομικού επιτελείου, στη παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων εξετάζονται «λέξη προς λέξη» τα κείμενα των αποφάσεων για τη συμφωνία.

Νωρίτερα, κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας ανέφερε πως παραμένει μεγάλη η απόσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης θεσμών για το θέμα της πώλησης των κόκκινων δανείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση για το θέμα με την ελληνική πλευρά να αισιοδοξεί ότι θα επιτευχθεί ένα είδος προστασίας από την πώληση κόκκινων δανείων σε funds.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδει το ΑΜΠΕ, όμως δεν επιβεβαίωσαν τα στελέχη της κυβέρνησης εξερχόμενα από τη συνάντηση, η πρόταση πάνω στην οποία γίνεται συζήτηση αφορά την προστασία από την πώληση κόκκινων επιχειρηματικών δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους έως 100.000 ευρώ, δάνεια ύψους έως 75.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες και προστασία για οφειλές έως 5.000 ευρώ για τα καταναλωτικά δάνεια, ενώ η διαπραγμάτευση γίνεται με ορίζοντα εξαίρεσης από την πώληση το 1 έτος για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας και όσων δανείων επιχειρηματικών ή καταναλωτικών έχουν υποθήκη ή προσημείωση την πρώτη κατοικία.

Από την άλλη πλευρά οι δανειστές φέρονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους σε ό,τι αφορά την πώληση σε funds εξυπηρετούμενων και μη δανείων, ενώ συμφωνούν να υπάρξει προστασία από την πώληση για στεγαστικά δάνεια με βάση τα όρια του νόμου Κατσέλη, δηλαδή δανειοληπτών που είναι οικονομικά αδύναμοι, αλλά η μεταβατική περίοδος προστασίας από την πώληση να μην είναι η τριετής.

Μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν από την Ελλάδα στην Τουρκία μεταφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης στην πόλη Πεχλιβανκόι...


ΣOK προκαλούν οι εικόνες που μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο Euronews που εμφανίζουν τους 325 πρόσφυγες που επαναπροώθησε η Ελλάδα μέσω Λέσβου στην Τουρκία να καταλήγουν σε κλειστή φυλακή ποινικών κρατουμένων της περιοχής Πεχλιβάνκοϊ στην επαρχία Κιρκλαρελί του Μαρμαρά.

Όπως ακούγεται και στο σπικάζ του βίντεο, οι απεγνωσμένοι πρόσφυγες περιμένουν να μάθουν για τη μοίρα τους, ενώ η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR) δηλώνει πως ακόμα δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση στη συγκεκριμένη φυλακή(!..).

«Πίσω από τα κάγκελα,μετανάστες από το Πακιστάν, το Ιρακ, την Αίγυπτο και το Αφγανιστάν αγωνίζονται για την ελευθερία τους».

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κατήγγειλε πως δεν της έχει επιτραπεί ακόμα η πρόσβαση στις εν λόγω εγκαταστάσεις. 

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από το Πεχλιβανκόι οι μετανάστες θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στη χώρα προέλευσής τους. 

Την Παρασκευή 124 άτομα ταξίδεψαν από τη Λέσβο στο λιμάνι του Δικελί. Εκεί επιβιβάστηκαν σε πούλμαν με προορισμό το κέντρο κράτησης. 

Άλλοι 97 μετανάστες επέστρεψαν στην Τουρκία μέσω του μεθοριακού φυλακίου των Κήπων του Έβρου.


Υπενθυμίζοντας τα γεγονότα του δραματικού 2015 για τις ελληνικές τράπεζες, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, υποδεικνύει εμμέσως την κρισιμότητα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ώστε να αποτραπεί ένα καταστροφικό δις εξαμαρτείν...


ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ μήνυμα για τις πιέσεις που πρόκειται να ασκηθούν από πλευράς ΕΚΤ για την επιτάχυνση της ενεργητικής διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων των ελληνικών τραπεζών, κρύβουν οι επισημάνσεις του Mario Draghi στην ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Υπενθυμίζοντας, παράλληλα, τα γεγονότα του δραματικού 2015 για τις ελληνικές τράπεζες, ο επικεφαλής της ΕΚΤ υποδεικνύει εμμέσως την κρισιμότητα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ώστε να αποτραπεί ένα καταστροφικό δις εξαμαρτείν.

Περιγράφοντας ένα αβέβαιο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, το οποίο, όπως αναφέρεται στην έκθεση, θέτει ερωτηματικά για την ικανότητα της Ευρώπης να αντέξει νέα σοκ, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, επισημαίνει ότι:
  1. Οι συνθήκες ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών βελτιώθηκαν ουσιωδώς μετά την επιτυχή ανακεφαλαιοποίησή τους το τελευταίο τρίμηνο του 2015, και ότι

  2. Η ΕΚΤ θα συνεχίσει να μετέχει ενεργά στις προσπάθειες διασφάλισης ενός υγιούς και ανθεκτικού τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα.
Έχοντας ήδη περιγράψει την Οδύσσεια των ελληνικών τραπεζών το 2015 και τη στήριξή τους από πλευράς ΕΚΤ, οι επισημάνσεις του Mario Draghi δίνουν σαφές μήνυμα ότι η ΕΚΤ είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει το «κέρδος» από την έγκαιρη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Πόσω μάλλον όταν διατυπώνει αμφιβολίες για το κατά πόσον το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα (που φέτος περνά από stress test) και η Ευρώπη συνολικά μπορούν να αντέξουν νέα πιθανά σοκ στο σημερινό ρευστό παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Η «κατοχύρωση» του κέρδους της ανακεφαλαιοποίησης για τη ρευστότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια των ελληνικών τραπεζών εξαρτάται αφενός από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το κλίμα πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα, αφετέρου από την «στιβαρή» αντιμετώπιση του όγκου των «κόκκινων» δανείων. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη επίσκεψή της στην Ελλάδα μετά την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, στις αρχές Φεβρουαρίου 2016, η επικεφαλής του SSM, Daniele Nouy, απαίτησε γρήγορα αποτελέσματα στο μέτωπο των «κόκκινων» δανείων, επισημαίνοντας ότι οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν δείξει όρεξη να λύσουν το θέμα.

Στην παρούσα φάση, οι ελληνικές τράπεζες έχουν, πέραν της νομοθεσίας που προβλέπει τις πλατφόρμες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, και την εφαρμοστική πράξη του διοικητή της ΤτΕ για την καθετοποιημένη διαχείριση των προβληματικών δανείων.

Ωστόσο, λείπει το ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο που αποτελεί μέρος μιας διαπραγμάτευσης που παρουσιάζει πολλά «βραχυκυκλώματα» προς την αξιολόγηση. Το γεγονός ότι κυβέρνηση και δανειστές έχουν μεγάλη απόσταση στη διαπραγμάτευση για τα «κόκκινα» δάνεια, έχει ως αποτέλεσμα οι τράπεζες:
  • Να μην γνωρίζουν αν θα μπορούν να πωλούν και δάνεια ενήμερα μαζί με μη εξυπηρετούμενα (κάτι που αποτελεί διεθνή πρακτική ώστε να ενισχύονται οι τιμές των χαρτοφυλακίων προς πώληση),

  • Τι θα γίνει με τη δυνατότητα πωλήσεων δανείων λιανικής (στεγαστικών, καταναλωτικών, μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών), αλλά και

  • Αν θα υπάρξουν βελτιώσεις στους νόμους Κατσέλη και Δένδια.
Κάπως έτσι, ευελπιστούν σε «ξεμπλοκάρισμα» του θέματος των «κόκκινων» δανείων το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, βεβαίως, ο χρόνος που χάνεται είναι πολύτιμος. Ειδικά τα επιχειρηματικά «κόκκινα» δάνεια, τα οποία ανέρχονται σε 60 δις. ευρώ ή 36% του ΑΕΠ, απειλούν με κλείσιμο περισσότερες επιχειρήσεις, οδηγώντας σε εκτεταμένη καταστροφή του παραγωγικού ιστού και απομακρύνοντας πολύ την ανάπτυξη.
πηγή: crashonline

Ο καθεστωτικός στρατός απελευθέρωσε την πόλη από τους τζιχαντιστές με τη συνδρομή ρωσικών αεροπορικών επιδρομών. 
 

ΣΥΡΙΟΙ αντάρτες επανακατέλαβαν από τους τζιχαντιστές την πόλη Τάσιλ της νότιας Συρίας.

Σύμφωνα με πηγές των ανταρτών, η πόλη ελεγχόταν από μέλη της οργάνωσης «Ταξιαρχία των Μαρτύρων του Γιάρμουκ», που συνεργάζεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Μετά από σκληρές μάχες, οι αντάρτες κατάφεραν να τους εκδιώξουν.

Βορειότερα, οι κάτοικοι του αλ-Καριατάιν προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Ο καθεστωτικός στρατός, σύμφωνα με το euronews, απελευθέρωσε την πόλη από τους τζιχαντιστές με τη συνδρομή ρωσικών αεροπορικών επιδρομών.

Οι φανατικοί ισλαμιστές είχαν προλάβει όμως να καταστρέψουν μεγάλο κομμάτι της πόλης.

«Αυτή τη φορά, ακόμα κι αν είμαι 64 ετών, θα πάρω το όπλο και θα πάω μαζί με το στρατό. Θα πολεμήσω ενάντια σε όποιον επιχειρήσει να ξανάρθει», δήλωσε ο ηλικιωμένος Χασάν.

Η καταστροφική μανία των τζιχαντιστών επικεντρώθηκε σε ένα χριστιανικό μοναστήρι, στη θέση του οποίου τώρα υπάρχουν μόνο ερείπια.

Προηγουμένως, είχε χρησιμοποιηθεί από τους φανατικούς ως εργαστήρι κατασκευής βομβών.

Στην συνάντηση, εκτός των εκπροσώπων των θεσμών και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, συμμετέχουν ο υπουργός οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας καθώς και εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σκληρό πόκερ κυβέρνησης και θεσμών για να κλείσει η συμφωνία το συντομότερο δυνατό και να ανοίξει ο δρόμος για τη διευθέτηση του χρέους. Οι συζητήσεις για την ώρα δεν έχουν καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα, καθώς η απόκλιση των δύο πλευρών για τις επικουρικές συντάξεις παραμένει.

«Όλο το πακέτο των επικουρικών παραμένει ανοιχτό, γιατί μας ζητούν πολύ μεγαλύτερες περικοπές από αυτές που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των Θεσμών. Ανέφερε ακόμη ότι τα ποσοστά αναπλήρωσης έχουν «κλειδώσει».

Στην συνάντηση, εκτός των εκπροσώπων των θεσμών και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, συμμετέχουν ο υπουργός οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας καθώς και εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Προσερχόμενος στη συνάντηση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε ότι «αν δεν προλάβουμε έως τις 22 Απριλίου δεν αποκλείεται έκτακτο Eurogroup στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας».

Θα ακολουθήσει συνάντηση για τα δημοσιονομικά μεγέθη.

Η ανακοίνωση τηε κατασκευής γέφυρας στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με το euronews, έγινε μετά την συνάντηση του Σαουδάραβα μονάρχη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, στο Κάιρο. 


ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Σαουδικής Αραβίας - Αιγύπτου για την κατασκευή γέφυρας στην Ερυθρά Θάλασσα, που θα συνδέει τις δύο χώρες ανακοίνωσε ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Η ανακοίνωση έγινε μετά την συνάντηση του Σαουδάραβα μονάρχη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, στο Κάιρο.

Μάλιστα ο Αιγύπτιος πρόεδρος πρότεινε η γέφυρα να πάρει το όνομα του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, για το οποίο δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, έχει προταθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο δεν κατέστη εφικτή η υλοποίησή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενδέχεται να κοστίσει από τρία έως τέσσερα δισ. δολάρια.

Στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της πολυμελούς αντιπροσωπείας της Σαουδικής Αραβίας στο Κάιρο υπεγράφησαν 17 διμερείς συμφωνίες στους τομείς του εμπορίου, της εκπαίδευσης και της ναυτιλίας.

 
Άκης Τάτσης/euronews

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.