O χιονιάς υποχώρησε τα προβλήματα παραμένουν!

Κακοκαιρία,

Μετά την έντονη χιονόπτωση που κράτησε σχεδόν 7 ημέρες, ο καιρός παρουσιάζει από σήμερα βελτίωση, γεγονός που βοηθά τις προσπάθειες των συνεργείων για την αποκατάσταση όσων προβλημάτων έχουν απομείνει, κυρίως στην κυκλοφορία αλλά και στην ηλεκτροδότηση – υδροδότηση.  



Αύριο Παρασκευή, τις πληγείσες από το κύμα κακοκαιρίας περιοχές της Αλοννήσου και Σκοπέλου αναμένεται να επισκεφθεί ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα και υπηρεσιακά στελέχη. Την ιδια ώρα, κατεπείγουσα ΕΔΕ για όσα συνέβησαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Εύβοια

Ήπιος είναι σήμερα ο καιρός στην Εύβοια, όπου μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και υδροδότηση.  Συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν και σήμερα προκειμένου να απεγκλωβίσουν από αποκλεισμένα χωριά ανθρώπους που χρήζουν μεταφοράς στο Νοσοκομείο του νησιού. Στο νησί παραμένουν αποκλεισμένα δυο χωριά το Μακρυχώρι και τα Μανίκια που μέχρι το βράδυ τα μηχανήματα αναμένεται να καθαρίσουν τους δρόμους που οδηγούν σε αυτά τα δυο χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου