Ο Π. Καμμένος στις ΗΠΑ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ελλάδα, ΗΠΑ, Π. Καμμένος, Μάικ Πένς,

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο Πενς και αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα παραστεί στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Π. Καμμένος συναντήθηκε την Πέμπτη το βράδυ με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πένς στο πλαίσιο του δείπνου προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και επιφανών ομογενών που παρέθεσε στο Blair House ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, για να τιμήσει την εθνική επέτειο της ανεξαρτησίας.

Στο δείπνο παραβρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα και μετέφερε το χαιρετισμό του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους αναφέρθηκε στην προεδρία Τραμπ και το όραμά του για την Αμερική και στους ιστορικούς δεσμούς ΗΠΑ-Ελλάδας αναφέροντας πως είναι υπερήφανος που είναι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου