Οργισμένη απάντηση δικαστικών: «Αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορία»

Ελλάδα, Δικαιοσύνη,

Σκληρή δήλωση του πρώην προέδρου του ΣτΕ, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, για τις επιθέσεις που δέχεται η Δικαοσύνη από κυβερνητικά στελέχη...


Να γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους, καλεί τους δικαστές ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, με σημερινή δήλωσή του, ενώ σημειώνει ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Γ. Παναγιωτόπουλος
Μετά από 40 χρόνια πραγματικής δικαστικής υπηρεσίας, σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, «δικαιούμαι νομίζω να απευθύνω προς τους Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς την ευχήν να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι, είναι και θεσμικά κατάπτυστοι».

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί μόνο με την στάση αυτή θα δώσουν την ελπίδα ότι στην Πατρίδα μας θα λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου